MÅNDAG DEN 22 JULI KL 19:00 - SEBYBADET

PROGRAM VÅR-SOMMAR-HÖST 2019

Vi samlas på Lars Kagg skolans (före detta Sjöbefälsskolan) parkering före avfärd om inget annat angivits. Alla är naturligtvis välkomna att följa med, men vill du vara säker på bilplats måste du anmäla dig i god tid. På våra exkursioner samåker vi i så stor utsträckning som möjligt. Milersättningen är 20 kronor per person (även chaffisen) och mil som sedan delas upp beroende på hur många deltagare och bilar vi blir.  Reseledare är Jan Ottosson och Åke Jonsson om inget annat anges.

Anmäl dig till Åke 0480 25226 eller Jan mob 0702 479 511.
______________________________________________________________________________________

Måndag den 22 juli kl 17:00 - Sebybadet
Om väder och vind står på vår sida hoppas vi på mycket vadare både på sträck och rastande i fint medljus. Hemkomst ca 21-22. Anmälan senast 20 juli.
____________________________________________________________________________________

Söndag den 1 september kl 06:00 - Ottenby och Schäferiängarna
Som vanligt åker vi ner till Ottenby första helgen i september när tillträdet till Schäferiängarna blir tillåtet. Samtidigt hoppas vi på att småfågel och rovfåglar är i rörelse och varför inte någon överraskning. Hemkomst ca 14-15. Anmälan senast 30 augusti.
_____________________________________________________________________________________

Fredag - söndag 13-15 september - Falsterbo/Skåne
Avfärd på fredag eftermiddag så tidigt som möjligt för fård till Falsterbo resort (Ljungens camping) där vi övernattar i två nätter. Lördag spanar vi runt Falsterbo (Nabben och Ljungen bl a) och söndag någon lokal längs hemvägen om tiden räcker till. Föreningen kommer att stå för hyran av minibuss och deltagarantalet är begränsat till 8 personer. Så först till kvarn.......SISTA ANMÄLNINGSDAG SOM ÄR BINDANDE ÄR 30 APRIL-
Medtag sängkläder och egen förtäring för två dagar, men på lördagskvällen går vi ut och äter middag eller hämtar hem mat.
För mer info och anmälan kontakta:

Jan Ottosson 070 247 95 11
Avresetid och upphämting på fredagen meddelas på torsdag kväll.
______________________________________________________________________________________

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
SPONSORER